Få inspiration i arbejdet med klima og CO2-aftryk.
Bliv klogere på de læringer, der udsprang fra projektet Klimaklar SMV.
Download herSæt mål, der er forankret i jeres data og lav en plan, som viser, hvordan I arbejder hen imod målet. Væk konkret og ambitiøs.
Målet er det samme for kunder og virksomheder – at overlevere kloden i brugbar stand til vores børn og børnebørn. Forbrugerne vil gerne involveres og engageres.
Grøn omstilling af samfundet og virksomhederne er kompliceret og fyldt med dilemmaer. Vær modig og transparent. Fortæl om det. Det skaber troværdighed.
Den grønne omstilling er spækket med nørdede begreber: Varmepumper, overskudsvarme, genbrugsplastik og LED-lys. Fortæl om alle de små detaljer og skridt, som trækker jeres virksomhed i en grønnere retning.
En varmepumpe er ikke lige så fotogen som en vindmølle i solnedgangen. Men derfor behøver den ikke være kedelig. Drop de traditionelle forestillinger om, hvad forbrugerne vil se, og eksperimenter!
Planeten bliver ikke reddet på én dag. Det ved forbrugerne udmærket godt. Når virksomhederne erkender det, stiger troværdigheden i kommunikationen. Fortæl om processerne og aktiviteterne, der skal fører jer i den rigtige retning.
Vær kreativ og vis jeres resultater og delresultater på mange forskellige måder, så styrker I troværdigheden og engagementet hos jeres kunder.
På dette webinar får du indblik i, hvordan din virksomhed kan få styr på sit CO2 aftryk. Derudover hører vi, hvad de tre første virksomheder i projektet har fået ud af at deltage. Hvilke anbefalinger har de fået?, og hvad kan de anbefale til andre SMVer, der gerne vil i gang?
Se webinarFå tips til, hvordan du selv kan komme i gang med arbejdet fra dygtige eksperter på området.
Se webinarFå tips til, hvordan du selv kan nedbringe din CO2-udledning.
Hvordan kan man undgå at drukne i bureaukrati og dokumentation, når man som SMV’er gerne vil arbejde med Science Based Targets (SBTi), herunder det særlige fasttrack for SMV’er.
Få også indblik i, hvordan Jysk Display arbejder kommercielt med klimadagsordenen.